Espais

Àrea d’adults:

En aquest espai localitzareu novel·les, novel·la juvenil, teatre, poesia, llibres amb lletra gran, lectura fàcil, esports, manualitats i biografies. A més, hi ha un taulell on podeu adreçar-vos al personal de la biblioteca per fer les vostres consultes.  A través de la màquina d’autopréstec,  RFID, vosaltres mateixos podeu fer el préstec i el retorn dels documents i consultar el vostre compte.

 

Àrea de diaris i revistes:

En aquest espai hi trobareu més d’una cinquantena de revistes de temàtiques  diverses, 5 diaris i una gran selecció de música i àudiollibres.

IMG_2622.JPG

 

Àrea Infantil:

Hi trobareu tant els llibres de ficció com els de coneixements, música i pel·lícules. A més hi ha el Racó de pares, un racó on trobareu llibres adreçats als pares sobre diverses matèries relacionades amb els infants. Disposa d’un ordinador amb consulta d’Internet, un ordinador amb consulta de catàleg i 13 punts de lectura.

IMG_2621.JPG

 

Bebeteca:

És l’àrea de la biblioteca destinada als més petits, nens i nenes de 0 a 4 anys. És tracta d’un espai tancat, amb mobiliari adequat per als infants i amb llibres i pel·lícules per a la seva edat.

IMG_2623.JPG

 

Àrea de coneixement:

És l’espai de la biblioteca destinat al fons de no ficció: filosofia, psicologia, religió, política, economia, dret, llengua i lingüística, matemàtiques, medicina, geografia, història, art,cuina, etc. També hi trobareu el fons de DVD. A més, disposa de 6 ordinadors amb accés a Internet, un ordinador per a la consulta de catàleg i diversos punts de lectura.

 

Anuncios